Salon Esthetiek

Schoonheid & Pedicure Salon Bolsward


Net dat beetje extra aandacht

Afspraak maken

Welkom op de website van Salon Esthetiek


Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Salon Esthetiek hoog in het vaandel. Expertise op het gebied van huid- en lichaamsverzorging in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten en faciliteiten, maken het mogelijk dat de behandeling van uw huid en lichaam wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Sauna Aanbieding

Extra voordelig naar de sauna bij Salon Esthetiek. Nu tijdelijk betaald u slechts € 109,90 in plaats van de € 124,90 euro voor een 10x sauna strippenkaart.

U maakt met deze kaart 10 kosteloos gebruik van onze infrarood sauna. De kaart is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum en er geldt een maximaal aantal verkochte kaarten per klant van 2. De kaarten zijn op naam maar het is mogelijk een kaart op iemand anders naam te kopen. De kaart kan, in overleg gedeeld worden maar laat dit wel van te voren weten.

Wilt u de Sauna eerst proberen? Nu tijdelijk betaald u voor het eerste bezoek slechts € 15,90 in plaats van € 16.90. Als het bevalt kunt u daarna alsnog gebruikmaken van de 10x striipenkaart aanbieding.

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 Augustus 2021

Aanbiedingsprijzen Sauna

BehandelingPrijs
Eerste bezoek prijs (eenmalig)€ 15,90
10x strippenkaart€ 109,90