Salon Esthetiek

Schoonheid & Pedicure Salon Bolsward


Net dat beetje extra aandacht

Afspraak maken

Welkom op de website van Salon Esthetiek


Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Salon Esthetiek hoog in het vaandel. Expertise op het gebied van huid- en lichaamsverzorging in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten en faciliteiten, maken het mogelijk dat de behandeling van uw huid en lichaam wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Pedicure

De pedicureruimte bevindt zich op de begane grond en is gemakkelijk bereikbaar voor cliënten die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

De behandeling vindt plaats met behulp van een moderne spray-motor voor een hygienische en pijnloze behandeling van onder andere eelt, kloven, likdoorns, kalk-nagels en andere voet- en nagel problemen.

Ingegroeide nagels kunnen eventueel verholpen worden met een nagelbeugel. Dit is een hulpmiddel vervaardigd van chirugisch staal welke perfect past op de nagelplaat. Het doel is correctie van de overmatige nagelwelving waardoor de pijn verminderd. Het effect is gelijk merkbaar.

Om pijnlijke drukplekken op de tenen te ontlasten en/of te beschermen of standcorrectie van de tenen te bewerkstellen kan er een orthese worden gemaakt. Dit is een teenstukje op maat gemaakt, vervaardigd van siliconen. De orthese is draagbaar in uw schoenen en kan gemakkelijk worden gereinigd.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Pedicure behandeling basis€ 30,00
Pedicure behandeling met 1 probleem (of meer + € 6,00 per probleem)€ 20,00
Pedicure behandeling basis + teennagels lakken€ 40,00
Pedicure behandeling diabetische of reumatische voet€ 32,50
Pedicure behandeling met voetenbad en scrub€ 44,50
Pedicure behandeling met nagelregulatie (nagelbeugel)€ 52,00
Hotstone voetmassage€ 23,00
Medical Taping voet€ 15,00
Teen orthesePrijs
- Klein€ 20,00
- Middel€ 24,00
- Groot€ 28,00