Salon Esthetiek

Schoonheid & Pedicure Salon Bolsward


Net dat beetje extra aandacht

Afspraak maken

Welkom op de website van Salon Esthetiek


Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Salon Esthetiek hoog in het vaandel. Expertise op het gebied van huid- en lichaamsverzorging in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten en faciliteiten, maken het mogelijk dat de behandeling van uw huid en lichaam wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Kerst en Nieuwjaars periode gesloten

Beste klanten,

Met de feestdagen voor de deur wil ik u allen een warm, vreugdevol Kerstfeest en een sprankelend Nieuwjaar wensen. Uw steun en vertrouwen het afgelopen jaar hebben mij geholpen om te groeien en te bloeien, en daar ben ik u enorm dankbaar voor.

Tijdens deze feestelijke periode neem ook ik een moment om te rusten en de feestdagen met mijn dierbaren door te brengen. Salon Esthetiek zal daarom gesloten zijn van 4 december tot en met 4 februari. Ik sta vanaf 5 februari weer volledig tot uw dienst om u te verwennen met mijn behandelingen.

Ik raad u aan om uw afspraken voor de feestdagen tijdig te plannen, aangezien de agenda snel volloopt. Voor het plannen van afspraken in het nieuwe jaar sta ik natuurlijk ook voor u klaar.

Hartelijk dank voor uw begrip en steun. Ik kijk ernaar uit u in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen in mijn salon.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Met warme groeten,
Engelina van Gulik